2010. május 28-29.

2013. September 04.
MG Projects

Si-fu Máday Norbert a Wing Tsun Kung-fu magyarországi meghonosítója, doktor Leung Ting nagymester fogadott fia, tanította a jelenlévő 50 tanítványt és mestereiket. A szemináriumon a kezdő tanítványok az alapokba, míg a haladók a Wing Tsun lelkébe, a chi-sau (tapadós kezek) technikáiba kaptak bepillantást. A szemináriumot ismét tradicionálisan vizsgák zárták, de ez most még is más volt mint a többi. Senki sem tudta, hogy 5 mesternek váratlanul ismét bizonyítania kell rátermettségét, és két órán keresztül kell megmutatni, hogy innen magasabb szintre tudnak, tudtak lépni.

Így Si-hing Szabó Csaba Heves megyei főinstruktor 5. mesterfokozatot, Si-hing Simon László B-A-Z megyei főinstruktor 3. mesterfokozatot, Si-hing Halmosi Márton 2. mesterfokozatot, Si-hing Kovács Ferenc 2. mesterfokozatot, Si-hing Puskás Norbert Sándor 2. mesterfokozatot szereztek!

Egy biztos, a jelen lévők soha sem felejtik el ezt a napot.

“A legnagyobb megtiszteltetés számomra, hogy láthattam mesteremet vizsgázni, látni hogyan küzd sikerrel egyszerre öt ember ellen, és látni az arcán a büszkeséget nem csak a saját, hanem a tanítványai sikere láttán! Az pedig, hogy legjobb barátaimmal vizsgázhattam egyszerre 2. mester fokozatra, minden eddigi verejtékcseppemért kárpótol!” - mondta Kovács Ferenc, Hatvan és Jászberény oktatója.

5. mesterfokzattal Szabó Si-hing Kelet-Európában az öt legmagasabb fokozatú mester közé sorolható, míg Kovács Ferenc, megyei helyettese az első tanítványa 2. mesterfokozaton a megyénkből.

Vissza